Искърският проломФотографската екскурзия включва посещение на природни, исторически и културни забележителности в района на Искърското дефиле и с. Ъглен. Програмата е съобразена с най-подходящите часове за заснемане на съответните обекти, както следва:

Бовски водопад - Лакатник - Манастир Седемте престола - Черепишки манастир - пещера Съева дупка - Екопътека Златна Панега - Карлуково - река Вит и скалният мост край село Ъглен


3 дни / 2 нощувки
Цена: 87 лв.


ПРОГРАМА


Ден 1
Тръгване рано сутринта от София. Първа спирка за снимки към завоя на Искър над Бов. Придвижваме се към Бовския водопад Скакля. Продължаваме към манстира "Седемте престола". Разглеждане на забележителностите, снимки и време за обяд. Поемаме към Черепишкия манстир. Време за снимки в околностите на Черепиш и Люти брод. Нощувка в района.
Ден 2
Сутрешни снимки към манастира и реката. Закуска. Поемаме към пещерата Съева дупка. Посещение на пещерата и снимки. Време за обяд. След това потегляме към река Златна Панега. От там следва разходка по едноименната екопътека, по която стигаме до Карлуково. Настаняваме се в Националния пещерн дом. Свободно време за разходки, снимки и вечеря. Нощувка.

Ден 3
Закуска. Сутрешни снимки в района на Карлуково, пещерата Проходна и околностите. След това потегляме към района на село Ъглен. Разходка и снимки в каньоновидната долина на р. Вит и Скалния мост. Време за обяд и почивка, след което тръгваме обратно за София.
      


Цената включва:

- Транспорт по програмата
- 2 нощувки
- Фотограф-консултант
       
                             

НАЗАД

Информация за тура

  • Дати за Фототура: 26 Май- 28 Май 2017 г.
  • Водачи: Александър Сандев и Вероника Пишикова
  • Резервации: Предстои обявяване
  • Цена: 95 лв.
More in this category: Пирин »